MENIU

Mircea Fechet: În reuniunile PNL nu s-a discutat niciodată despre blocarea unor proiecte referitoare la şedinţele de guvern

Mircea Fechet: În reuniunile PNL nu s-a discutat niciodată despre blocarea unor proiecte referitoare la şedinţele de guvern

Ministrul Mediului, Mircea Fechet, a declarat miercuri că în reuniunile interne ale PNL nu s-a discutat niciodată despre blocarea unor proiecte referitoare la şedinţele de guvern.

„Niciodată n-am discutat la partid, deşi încerc să mă refer cât de puţin pot la chestiuni legate de partid de la acest pupitru, însă pot să vă spun că niciodată, nici ieri, nici cu altă ocazie, nu s-a discutat la Partidul Naţional Liberal despre blocarea unor proiecte referitoare la şedinţele de guvern şi nici nu ar trebui să se întâmple aşa ceva", a afirmat Mircea Fechet într-o conferinţă de presă la Palatul Victoria.

Liberalul s-a referit şi la atmosfera din şedinţa de guvern, prima de după anunţul preşedintelui PNL, Nicoale Ciucă, privind ruperea coaliţiei politice cu PSD, întrebat dacă a fost atent la proiectele promovate de miniştrii social-democraţi.

„Am fost la fel de atent şi la această şedinţă, cum am fost în fiecare şedinţă de guvern până acum. N-aş spune că e vreo diferenţă în ceea ce priveşte atenţia. Eu cred că fiecare ministru trebuie să fie atent la ordinea de zi şi în legătură cu proiectele pe care le iniţiază, le avizează şi în general, motiv pentru care eu cred că acesta este un lucru normal care se întâmplă în fiecare zi cu fiecare dintre miniştri. Am o relaţie la fel de bună cu toţi colegii miniştri, pentru că în procesul de adoptare a unui act normativ trebuie să existe o relaţie instituţională, o bună comunicare şi o bună colaborare, în lipsa acesteia putând să existe întârzieri pe care nu dorim să le provocăm, pentru că nu avem niciun motiv să facem acest lucru", a mai declarat Fechet.

Mai multe articole despre:
mircea fechet pnl