MENIU

Mircea Drăghici s-a PREDAT: Poliția l-a dus la penitenciar! Fostul trezorier al PSD va sta în închisoare pentru 5 ani

Mircea Drăghici

Mircea Drăghici s-a predat. Fostul deputat şi trezorier al PSD a fost condamnat definitiv de magistrații Curții Supreme la 5 ani de închisoare cu executare pentru că și-a cumpărat casă din subvențiile primite de partid.

Mircea Drăghici s-a predat autorităților și a fost dus la penitenciarul Colibași, acolo unde va sta în carantină.

„În ziua de 1 iulie a.c., poliţiştii Serviciului Investigaţii Criminale Argeş - Biroul Urmăriri din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Argeş au pus în executare un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, privind un bărbat de 55 de ani, din Piteşti, condamnat la pedeapsa închisorii pentru cinci ani, ca urmare a săvârşirii infracţiunilor de delapidare şi utilizarea subvenţiilor în alte scopuri decât cele pentru care au fost acordate. Bărbatul a fost depus la penitenciar", a informat Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Argeş.

Mircea Drăghici a fost condamnat, joi, la cinci ani de închisoare în dosarul privind modul în care PSD a folosit subvențiile de la buget acordate prin Autoritatea Electorală Permanentă. Acesta a fost găsit vinovat pentru delapidare și folosirea subvențiilor în alte scopuri decât cele pentru care au fost acordate.

Apropiat al lui Liviu Dragnea, Drăghici este acuzat că, în 2018, și-a însușit 380.000 de euro din subvențiile PSD, pe care i-a folosit pentru a cumpăra un imobil în Pipera.

Decizia, luată de Înalta Curte de Casație și Justiție, este definitivă.

Fostul trezorier al PSD Mircea Drăghici, CONDAMNAT la 5 ani de închisoare. Ce a făcut apropiatul lui Dragnea cu subvențiile primite de partid

Mai multe articole despre:
mircea draghici predat condamnat