MENIU

Mircea Băsescu rămâne în arestul Poliţiei Capitalei încă două săptămâni

<p>Mircea Băsescu</p>

Mircea Băsescu va rămâne, încă două săptămâni, în arestul Poliţiei Capitalei, în urma unei solicitări venite din partea procurorilor Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA), au declarat, pentru MEDIAFAX, surse judiciare.

Conform sursei citate, Mircea Băsescu va rămâne în Capitală pentru a fi audiat în dosarul în care fiul lui Bercea Mondial, Florin Anghel, a depus o plângere penală împotriva fratelui preşedintelui. În acest caz, Mircea Băsescu este acuzat de trafic de influenţă, înşelăciune şi inducerea în eroare a organelor judiciare, în legătură cu dosarul în care Anghel este acuzat de şantaj, scrie Mediafax.ro.

Teoretic, fratele preşedintelui urma să fie transferat la Penitenciarul Poarta Albă, după ce a fost trimis în judecată, în dosarul de trafic de influenţă, însă el va mai rămâne în arestul Poliţiei Capitalei încă aproximativ două săptămâni.

Mircea Băsescu şi Marian Căpăţână au fost trimişi în judecată, luni, în dosarul în care fratele preşedintelui este acuzat că, prin intermediul lui Căpăţână, ar fi primit 250.000 de euro pentru a interveni la judecători să dispună o sentinţă favorabilă în procesul lui Bercea Mondial.

Mai multe articole despre:
închisoare arest Mircea Băsescu