MENIU

Mircea Badea, de râsul Internetului. Viralul zilei: ce spunea înainte de referendum

Mircea Badea

Mircea Badea a mai oferit o prognoză eronată, legată de prezența la vot la referendum, și s-a făcut iarăși de râsul Internetului. 

Mircea Badea și-a arătat exasperarea pe parcursul celor două zile ale referendumului, nemulțumit că lumea nu votează, așa cum chiar el a făcut-o. 

Într-o intervenția anterioară în emisiunea sa, printre jigniri adresate celor care susțineau boicotul, Badea prognozase că referendumul va trece fără probleme.

Clipul respectiv a apărut pe Facebook și s-a viralizat instantaneu (poate fi văzut aici).

Ce spunea Badea:

”Inițiativa lor, a ăstora cu hashtag rezist este să boicoteze referendumul, astfel încât să nu se facă cvorumul. Ei fiind exagerat de proști, cu idei fixe, au senzația că faptul că stau ei, proști prăjiți, acasă, nu se face cvorum. Cvorum se va face sigur, sigur, sigur”, spunea Mircea Badea.

Referendumul pentru redefinirea familiei în Constituției nu îndeplinește condițiile de validare. Biroul Electoral Cemtral transmite că prezența totală la vot a fost de 20,41%. Pentru a fi validat, era nevoie ca la urne să vină cel puțin 30% dintre alegătorii înscriși pe listele electorale permanente.   

Mai multe articole despre:
familie Mircea Badea prezenţă la vot refererendum