MENIU

Minuni la mormântul părintelui Arsenie Boca

<p>Profeţia apocaliptică a lui Arsenie Boca: Un cutremur va şterge Bucureştiul de pe harta Rom&acirc;niei</p>

Merg sute de kilometri pentru a se spovedi şi a se ruga la mormântul celui considerat “omul lui Dumnezeu”. Şi asta deoarece, chiar şi de dincolo de moarte, părintele Arsenie Boca îi poate ajută pe credincioşi. Mormântul sau se află la mănăstirea Prislop din judeţul Hunedoara, iar minunile pe care le face nu sunt legende. Printre cei care au îngenuncheat lângă mormânt şi au primit ajutor s-a numărat şi preotul Constantin Stuparu, el cerând sprijin pentru construirea actualei biserici din satul doljean Branişte, aşa cum citim relatările conform www.indiscret.ro. 

Nu există credincios să nu fi auzit vorbindu-se despre minunile pe care le face părintele Arsenie Boca, decedat în noiembrie 1989. Numeroşi preoţi povestesc despre părintele Arsenie care mărturisea că “după ce o să piară asta” – şi îşi arată cortul de piele – , “voi ajută pe mai mulţi”. Mormântul părintelui Arsenie, de la mănăstirea Prislop, constituie azi unul din importantele locuri de pelerinaj din ţară, în ultimii ani numărul de pelerini veniţi pe 28 noiembrie (ziua în care monahul a decedat) fiind de 30.000 – 40.000 de oameni.

Mormântul – minune

Pentru a ajunge la mormântul părintelui Arsenie, aflat în cimitirul mănăstirii, trebuie urcată o cărare de munte împrejmuită de brazi. Mormântul este mereu înconjurat de flori, iar iarbă nu se ofileşte niciodată, nici măcar în iernile cele mai crâncene.

Majoritatea celor ce ingenuncheaza in fata crucii pe care scrie Arsenie Boca spun ca l-au simtit pe parinte in preajma lor. Au simtit ca pacatele lor le sunt iertate, iar rugaciunile le sunt ascultate si chiar indeplinite. „Am fost la mormantul parintelui de trei ori. De fiecare data l-am rugat sa ma ajute sa construiesc o biserica", povesteste preotul Constantin Stuparu, paroh al bisericii Sf. Nectarie din Braniste.

"Pentru cel ce varsa o lacrima la mormantul meu, eu ma voi ruga la Dumnezeu!"
Parintele a lasat cuvintele acestea drept testament: „Eu acum nu va pot ajuta, dar daca am sa plec de aici sa stiti ca v-ajut, numai sa veniti la mine! Pentru cel ce varsa o lacrima la mormantul meu, eu ma voi ruga la Dumnezeu!". Si credinciosii vorbesc mereu despre minunile care se fac prin rugaciunile parintelui. „Mie, parintele Arsenie, prin rugaciunile sale, mi-a vindecat copilul bolnav. Vai! Copilul meu era sa moara, era sa se intample un necaz, un accident si cred ca numai rugaciunea parintelui Arsenie ne-a izbavit si ne-a scapat copilul de la o moarte napraznica sau de la alte necazuri", a spus unul dintre acestia.


Citeşte continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

 

Mai multe articole despre:
minuni arsenie boca mormântul lui Arsenie Boca