MENIU

Minor, băgat în spital de un șofer care l-a lovit pe trecerea de pietoni. Conducătorul a fugit de la locul accidentului

Foto arhivă

Un adolescent de 17 ani a ajuns la spital, după ce a fost lovit de o mașină pe trecerea de pietoni. Conducătorul auto a fugit de la locul accidentului. 

Poliţia Galaţi a fost anunţată prin 112 despre faptul că pe strada Stadionului, din municipiul Galaţi, a avut loc un eveniment rutier în urma căruia o persoană a fost rănită.

Poliţiştii rutieri au stabilit faptul că un bărbat, cu vârsta de 42 de ani, din sat Cişmele, judeţul Galaţi, în timp ce conducea un autoturism pe strada Stadionului a surprins şi accidentat adolescentul cu vârsta de 17 ani, care se angajase în traversarea străzii, în mod regulamentar, pe marcajul pietonal.

În urma evenimentului rutier adolescentul a fost rănit şi a fost condus la spital de către tatăl său, care a venit imediat la locul producerii accidentului.

Conducătorul auto nu a rămas la faţa locului şi a mers până la spital după autoturismul în care se afla minorul accidentat, loc unde a fost găsit şi de echipajul de poliţie.

La testarea alcoolscop a bărbatului de 42 de ani, rezultatul a fost negativ.

A fost întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, respectiv părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ştergerea urmelor acestuia.

Mai multe articole despre:
minor lovit pe trecere adolescent accidentat