MENIU

Ministrul Sănătății, prima reacție după tragedia din spitalul MORȚII: „Este un eveniment nefericit, trebuie să tragem învățăminte” - Cauza INCENDIULUI

Cseke Attila

Cseke Attila - ministrul interimar al Sănătății a făcut, vineri, primele declarații după tragedia în care 9 oameni au murit în incendiul de la Secția de Terapie Intensivă Constanța. Oficialul a spus, referitor la cauza incendiului, că poate fi o suprasolicitare a sistemului medical, dar pot fi și alte cauze.

„Aș dori să transmit condoleanțe familiilor decedate în incendiu. Este un eveniment nedorit, nefericit. Preocupările Ministerului Sănătății încă din momentul în care am luat la cunoștință a fost de mobilizare a tuturor resurselor. S-a activat un spital mobil al ISU. Este un eveniment nefericit, cauza incendiului va fi stabilită de către specialiști. Trebuie să tragem învățămintele indiferent de cauza incendiului. Pot fi diverse cauze, dar ele vor fi stabilite de specialiștii de la ISU Dobrogea”, a spus ministrul interimar al Sănătății.

„Le transmit oamenilor că se va face o verificare la sânge a cauzelor și în funcție de asta se vor lua măsuri. Să nu antamăm cauza incendiului. Poate fi o suprasolicitare, dar pot fi și alte cauze”, a mai spus Cseke Attila.

INCENDIU uriaș la Spitalul din Constanța, pe Secția ATI! 9 pacienți au DECEDAT! Planul Roșu, activat. Bolnavii, resuscitați în curte

Mai multe articole despre:
incendiu ati constanta covid morti tragedie