MENIU

Ministrul Natalia Intotero, accident grav pe Valea Oltului! Primele imagini, la Realitatea Plus. Ministrul a ajuns de urgență la spital. FOTO+VIDEO

Ministrul Natalia Intotero, accident grav pe Valea Oltului! A ajuns de urgență la spital

Ministrul Familiei - Natalia Intotero a fost implicată într-un accident rutier grav în timp ce se deplasa cu autoturismul SPP. Incidentul s-a petrecut în trafic, fără ca vehiculul oficial să aibă semnalele acustice sau luminoase activate. Potrivit primelor informații, mașina în care se afla demnitarul circula regulamentar în momentul producerii coliziunii.

În autoturismul Serviciului de Protecție și Pază (SPP) se aflau, pe lângă Ministrul Intotero, șoferul și un aghiotant. Din fericire, toate persoanele din mașină purtau centura de siguranță, ceea ce a contribuit la evitarea unor răni grave. De asemenea, șoferul celuilalt vehicul implicat în accident, o femeie, nu a suferit nicio vătămare.

Conform procedurilor standard ale SPP, demnitarul aflat pe bancheta din spate a fost transportat de urgență la spital pentru a i se evalua starea de sănătate. În prezent, starea Nataliei Intotero este stabilă, dar va rămâne sub supraveghere medicală pentru a se asigura că nu au apărut complicații.

„La data de 27 august a.c., în jurul orei 13:20,  polițiștii Serviciului Rutier Vâlcea au intervenit la un eveniment rutier produs pe DN 7, în localitatea Racovița. Din verificările efectuate de către polițiști, s-a stabilit că o femeie, de 41 de ani, în timp ce conducea un autoturism, ar fi intrat în coliziune cu un autoturism, la volanul căruia se afla un bărbat de 32 de ani.

În urma coliziunii, o femeie care se afla într-una dintre cele două autoturisme a fost preluată de o Ambulanță, pentru acordarea îngrijirilor medicale de specialitate.

Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

În cauză, polițiștii efectuează cercetări, pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc evenimentul”, potrivit IPJ Vâlcea.

Și Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române a informat că, din cauza unui accident în care au fost implicate două autovehicule, se circulă îngreunat pe DN 7 Sibiu – Râmnicu Vâlcea, la kilometrul 223, în zona localității Balota, județul Vâlcea. În urma coliziunii, o persoană a suferit leziuni.

Accident pe linia 41. Circulaţia tramvaielor, blocată de șoferul beat al unui autoturism BMW, care a dărâmat parapetul

Mai multe articole despre:
ministru intotero accident