MENIU

Ministrul Culturii a anunțat când se vor RELUA producțiile de teatru, concerte și spectacole în spații închise

Producțiile de teatru, concerte și spectacole în spații închise se vor relua, cel mai probabil, când numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 va scădea sub 20 – 30, zilnic. 

Ministrul Culturii, Bogdan Gheorghiu, a declarat, luni, că se lucrează la setul de reglementări menite să permită reluarea producțiilor în săli de spectacol și concerte în spații închise.

„Ministerul Culturii lucrează la propunerea pentru reluarea producțiilor de spectacol și concerte în spații închise. Deocamdată, discutăm cu Ministerul Sănătății să se permită reluarea repetițiilor, iar cu Comitetul Național pentru Situații Speciale de Urgență am intrat în dialog pentru a actualiza calendarul reluării activității cu publicul, chiar și în spații închise”, a declarat Bogdan Gheorghiu pentru un post de radio.

„România în continuare are peste 100 de cazuri, așadar iată cam unde trebuie să ajungem, din punct de vedere epidemiologic, pentru a se permite și la noi reluarea graduală a spectacolelor în spații închise. Cel mai probabil, când va scădea sub 20, 30 de cazuri pe zi, la nivel național, și statul român va lua decizia de a se relua la aceste activități”, a precizat Bogdan Gheorghiu.

Mai multe articole despre:
bogdan gheorghiu spectacole