MENIU

Ministrul Aurescu îl va vizita pe românul condamnat la moarte în Malaezia

<p>Ministrul Aurescu &icirc;l va vizita pe rom&acirc;nul condamnat la moarte &icirc;n Malaezia</p>

SUNT SPERANŢE! În cazul "Ionuţ Gologan, românul condamnat la moarte pentru trafic de droguri" apar tot mai multe veşti îmbucurătoare. Avocatul Poporului se va implica în cazul tânărului închis departe de ţară, într-o puşcărie de maximă siguranţă. Mai mult, avem informaţia că, în curând, ministrul de externe român va merge în Malaysia, unde va discuta la nivel înalt cu autorităţile şi, nu în ultimul rând, îl va vizita la închisoare pe tânărul care încă mai speră că NU VA FI EXECUTAT.

Nu puţine sunt informaţiile "de bine" intrate în posesia "ring" în legătură cu dramaticul caz al românului condamnat la moarte în Malaysia. Ceea ce ne face să credem că mediatizarea aproape zi de zi a acestui caz în ziarul nostru a adus roade. Se mişcă lucrurile...

Cele mai multe şi mai interesante veşti vin dinspre Ministerul de Externe, instituţia cea mai implicată în rezolvarea cazului „Ionuţ Gologan", dar şi a altor trei români arestaţi în Malaysia şi aflaţi în diverse stadii ale procesului. Din 2011, când s-a confruntat cu primul caz de cetăţean român arestat pentru trafic de droguri în Malaysia şi până în prezent, MAE a făcut destui paşi concreţi pentru rezolvarea acestei "minicrize" cu o cvadruplă miză: vieţile a patru români.
 
Citeşte mai mult pe ziarulring.ro
Mai multe articole despre:
condamnat Malaezia român