MENIU

Ministerul Sănătății mai primește bani din Fondul de Rezervă. Anunțul lui Florin Cîțu VIDEO

Premierul Florin Cîţu a anunţat vineri, după ședința de Guvern, că au fost aprobate o serie de realocări de sume din Fondul de rezervă pentru câteva obiective ale Ministerului Sănătăţii.

”Văd că este o temă care revine şi nu îmi dau seama cum. Bugetul Ministerului Sănătăţii a fost mai mare de la început, dar în şedinţa de astăzi au fost realocate câteva sume, din Fondul de rezervă, pentru câteva obiective în Ministerul Sănătăţii. Şi la Ministerul Transporturilor a fost suplimentat bugetul, dar nu foarte mult, cu anumite obiective care au fost finanţate din Fondul de rezervă la dispoziţia Guvernului”, a precizat Cîţu la Palatul Victoria, după ședința în care Guvernul a aprobat bugetul pe 2021.



Șeful Executivului a mai spus că ”sunt mai multe obiective care au fost finanţate din Fondul de rezervă”, nu doar la aceste ministere, ”proiecte care sunt importante pentru comunităţi, care ajută la dezvoltarea anumitor localităţi”.

VIDEO Florin Cîțu, despre eliminarea sporurilor: Vrem să facem legătura între performanță și venituri

Cîțu a adăugat că au fost alocați bani pentru ”spitale, studii de fezabilitate, un aeroport și mai multe proiecte”, suma totală modificată fiind în jur de 200-300 de milioane. 

Citește și: ”Guvernul a APROBAT bugetul pe 2021. Florin Cîțu: Sper să treacă de Parlament cât mai repede”