MENIU

Ministerul Afacerilor Interne, mesaj VIRAL despre transferul lui Leo Messi în România

Ministerul Afacerilor Interne, mesaj VIRAL despre transferul lui Leo Messi în România

Ministerul Afacerilor Interne a postat, pe pagina de Facebook, un mesaj privind un posibil transfer al lui Leo Messi în echipă. Reprezentanții MAI au scris că, dacă celebrul jucător al Barcelonei ar vrea să vină în România, ar trebui mai întâi să stea 14 zile în carantină. Mesajul a devenit viral și a adunat sute de mesaje, cei mai mulți internauți comentând gluma după scandalul privind întâlnirea polițiștilor cu membri ai clanului Duduianu.

 

„Mulțumim pentru înțelegere, Leo Messi! Pentru toți cei care ne-ați întrebat dacă Lionel Messi s-a transferat la noi, vă informăm că în acest moment în MAI nu sunt în desfășurare concursuri de angajare din sursă externă. Daca alte cluburi își doresc transferul fotbalistului argentinian, vă informăm că acesta nu poate semna decât după cele 14 zile de carantină. Așa după cum știți regiunea Cataluna, din Regatul Spaniei, este pe lista țărilor/zonelor pentru care se impune această măsură, iar Leo va trebui să se conformeze. Vă readucem aminte că această listă pentru care se impune măsura carantinării la domiciliu sau locația declarată (14 zile), la sosirea în România, o puteți găsi la adresa”, se arată în mesajul postat joi seară de Ministerul Afacerilor Interne, care este însoțit de o fotografie prelucrată în care fotbalistul argentinian s-ar afla la o conferință de presă la MAI.

Mesajul postat pe pagina de Facebook a MAI vine la câteva ore după explicațiile date de șefii Poliției Române în contextul informațiilor apărute în spațiul public despre întâlnirea dintre polițiști cu membri ai clanului Duduianu.

Șeful Poliției Române, Liviu Vasilescu, și chestorul Bogdan Despescu, secretar de stat în MAI, au declarat, joi, că imaginile în care polițiști au fost surprinși discutând cu lideri ai clanului interlop Duduianu erau din timpul unei acțiuni legale, al cărei scop era tocmai prevenirea escladării violențelor în ziua înmormântării lui Emi Pian.

Bogdan Despescu a declarat, joi, că imaginile vehiculate în spațiul public nu au surprins nimic ilegal, ci o acțiune firească, prin care oamenii legii au încercat să detensioneze situația, în contextul în care existau riscuri majore la funeraliile de proporții anunțate pentru Emi Pian. Florin Mototolea, zis Emi Pian, liderul clanului Duduianu, în vârstă de 39 de ani, a fost înjunghiat mortal, în noaptea de 3 august spre 4 august, după un conflict care a izbucnit în timpul unei partide de barbut.

Declarațiile acestora au venit la numai o zi după ce președintele Klaus Iohannis a promis că va cere MAI să iasă public cu explicații despre imaginile apărute în spațiul public cu întâlnirea dintre șefi ai Poliției cu membri ai clanului Duduienilor.