MENIU

Milionarul Remus Truică, condamnat la 7 ani în dosarul „Ferma Băneasa”, a fost eliberat mai devreme! El a plătit prejudiciul

Milionarul Remus Truică, condamnat la 7 ani în dosarul „Ferma Băneasa”, a fost eliberat mai devreme!

Milionarul Remus Truică, condamnat în dosarul „Ferma Băneasa”, a fost eliberat condiționat după executarea a două treimi din pedeapsa de 7 ani de închisoare. Acesta a scăpat mai devreme după ce a plătit prejudiciul și a muncit în timpul detenției.

Milionarul Remus Truică, cunoscut pentru implicarea sa în controversatul dosar „Ferma Băneasa”, a fost eliberat condiționat după ce a executat două treimi din pedeapsa de 7 ani de închisoare. Decizia a fost luată de Judecătoria Sectorului 1, care a constatat că Truică a muncit în timpul detenției, contribuind la o arhivă, și a plătit prejudiciul de 17.000 de euro reținut în sarcina sa.

Judecătorii au apreciat că eliberarea sa este justificată, având în vedere că a demonstrat „aptitudinea de a-şi asigura existenţa în mod cinstit, prin muncă”.

Truică a fost condamnat în 2019 pentru fapte de corupție legate de retrocedarea ilegală a unor terenuri.

Omul de afaceri a fost acuzat de constituirea unui grup infracţional organizat, trafic de influenţă şi spălare a banilor, ambele în formă continuată, complicitate la abuz în serviciu şi dare de mită, iar prinţul Paul a fost acuzat de cumpărare de influenţă şi spălare a banilor, ambele în formă continuată şi complicitate la abuz în serviciu.

Remus Truică, viață de lux în închisoare: Vilă cu grădină și foișor - Celula de 5 stele din penitenciarul Jilava

Mai multe articole despre:
remus truica eliberat