MENIU

Milionarul care se teme de Coldea rupe tăcerea! Dezvăluirile-șoc ale unuia dintre cei mai importanți afaceriști români

Foto: Inquam Photos, George Călin

Milionarul de care se teme Florian Coldea rupe tăcerea. Unul dintre cei mai importanți afaceriști români, Ioan Niculae, aruncă bomba în scandalul grupării Coldiste. Omul de afaceri urmează să dezvăluie cum Statul Paralel l-a doborât temporar și cine din SRI i-a spus magnatului să plece din țară, cine i-a copt dosarele, și cum l-a cunoscut pe Coldea. Ioan Niculae va dezvălui și reacția pe care a avut-o când l-a văzut pe generalul negru la nunta fiicei sale cu Ovidiu Toma care la rândul său avea legături cu Coldea. 

Ioan Niculae, omul care a fost ani la rând cel mai important și bogat om de afaceri din România va dezvălui în cadrul unui interviu pentru jurnalistul Liviu Alexa cum l-a cunoscut pe Florian Coldea și cum Statul Paralel a vrut să îl înfunde.

Omul de afaceri va vorbi și despre vizita șocantă și anonimă primită în timp ce se afla în penitenciar și va spune ce i s-a cerut la acel moment precum și reacția pe care a avut-o în momentul în care Generalul Negru a apărut la nunta fiicei sale cu afaceristul Ovidiu Toma.

Omul de afaceri Ioan Niculae a fost eliberat condiționat din închisoare în mai 2022, chiar cu patru luni înainte de nunta fiicei sale cu Ovidiu Toma, regele criptomonedelor din România. Ieșirea din penitenciar a fost aprobată de judecătorii din Ploiești, după ce acesta fusese mutat în penitenciarul din Prahova. Eliberarea condiționată a lui Ioan Niculae a venit după ce a încercat de trei ori să iasă din închisoare în timp ce era încarcerat la Poarta Albă.

La 4 luni de la eliberare, omul de afaceri care a făcut milioane de euro din agricultură, producerea de îngrășăminte chimice și fotbal a mers la nunta fiicei sale cu Ovidiu Toma. Evenimentul din familia lui Niculae a avut loc la un restaurant de lux din Sinaia, unde au fost invitate 150 de persoane, oameni importanți din mediul de afaceri.

Ovidiu Toma, ginerele lui Ioan Niculae este fondatorul companiei CryptoDATA și organizatorul evenimentului Untold Dubai, acolo unde a fost văzut și surprins în fotografii Florian Coldea cu care se afla în parteneriat de afaceri. Cryptodata, Ovidiu Toma și Florian Coldea ar fi avut legături și cu influencerii români și nu numai și asa ar fi ajuns la cel mai înalt nivel chiar și din perspectivă mondială. 

Cel mai bogat român, victima statului paralel. Interviu bombă cu Ioan Nicolae. Cine i-a „copt” dosarele?

Mai multe articole despre:
milionar coldea dezvaluiri