MENIU

Milionarul Adrian Marțian, spionat de soție cu drona. Părinții celor 3 copii din Hunedoara, viață de familie demnă de un film polițist

Milionarul Adrian Marțian, spionat de soție cu drona. Părinții celor 3 copii din Hunedoara, viață de familie demnă de un film polițist

Apar noi detalii si în dosarul milionarului care și-ar fi răpit copii. Soția lui Adrian Marțian l-ar fi spionat pe acesta cu o dronă. Individul stătea lângă casa lor, într-o rulotă pentru că pe numele lui a fost emis ordin de restricție.

Apar noi detalii în cazul milionarului Adrian Marțian, care de această dată ar fi fost victima violării intimității. Concret, la finalul lunii septembrie a fost emis un ordin de protecție împotriva soției acestuia pentru că ar fi ridicat o dronă cu care l-ar fi spupravegheat în rolota în care locuia în apropierea casei. 

Noi detalii în cazul celor 3 copii dispăruți ai afaceristului Adrian Marțian. Bărbatul ar vrea să-i ducă în Rusia

Adrian Marțian a depus p plângere și o declarație la poliție în care o acuză pe mama copiilor săi că i-a violat spațiul personal și că a ridicat această dronă care avea montată o cameră video și l-ar fi supravegheat în repatate rânduri. 

Adrian Marțian a ajuns la audieri. Ce spune afaceristul despre răpitorii copiilor săi: „Mama nu a respectat înțelegerea făcută cu răpitorii”

Milionarul avea deja emis un ordin de protecție și nu avea voie să își vadă copii. Acesta este, de altfel, și motivul pentru care locuia într-o rulotă, în apropierea casei acestora. 

Reamintim că Adrian Marțian a fost reținut vinerea trecută de polițiști, după ce a fost găsit împreună cu cei 3 copii ai săi în Serbia. Anterior, tot el a dat și anunțul potrivit căruia aceștia ar fi fost răpiți.