MENIU

Milionarii condamnați ai României, liberi peste granițe - Unde sunt acum

Milionari români condamnați, liberi peste granițe

Milionarii români condamnați în țară stau liniștiți în locații de lux, liberi, peste granițe. Printre aceștia se află Alina Bica, fostă șefă a DIICOT, Daniel Dragomir, fost colonel SRI, și Mario Iorgulescu, fiul șefului Ligii Profesioniste de Fotbal. 

ALINA BICA, fostă șefă a DIICOT, a fost condamnată la 4 ani pentru favorizarea infractorului. A fugit din țară în 2018, iar acum se află în Italia, unde s-a predat. Procesul de extrădare este în desfășurare.

DRAGOȘ SĂVULESCU, om de afaceri, a fost condamnat definitiv la 5 ani și 6 luni în dosarul plajelor retrocedate. A fugit din țară în 2019, tot în Italia. Acolo, pedeapsa i-a fost redusă și comutată în suspendare. 

DANIEL DRAGOMIR, fost colonel SRI, a fost condamnat la 3 ani și 10 luni pentru trafic de influență și spălare de bani. A fugit din țară în 2020 și se află în Italia. Procesul de extrădare este în desfășurare. 

MARIO IORGULESCU, fiul șefului Ligii Profesioniste de Fotbal, a fost condamnat la 3 ani pentru lipsire de libertatate. Din 2019 se află în Italia, unde procesul de extrădare este în desfășurare. Pe numele său a mai fost deschis un dosar, după ce a provocat un accident mortal, în Capitală. 

PUIU POPOVICIU, om de afaceri, a fost condamnat la 7 ani de închisoare în afacerea Băneasa. A fugit din țară în 2017 și în prezent se află la Londra. Procesul de extrădare este în desfășurare.

AVRAHAM MORGENSTERN, om de afaceri, a fost condamnat la 8 ani de închisoare. A fugit din țară în 2017 și se află în Buenos Aires. Procedura de extrădare este în desfășurare.

Mai multe articole despre:
milionari fugari milionari condamnati