MENIU

Mihai Tudose şi Marian Neacşu, doriți înapoi în PSD

<p>Mihai Tudose și Marian Neacșu</p>

Mihai Tudose și Marian Neacșu sunt așteptați să revină în PSD. Marcel Ciolacu  a declarat că, în opinia sa, uşa PSD este deschisă pentru cei doi colegi care au plecat în Pro România, la Victor Ponta.

Marcel Ciolacu a declarat, joi seară, la TVR, că, în opinia sa, uşa PSD este deschisă pentru Mihai Tudose şi Marian Neacşu, care au plecat în Pro România, condus de fostul președinte PSD Victor Ponta.

„Am şi spus la lansare că cei care au votat moţiunea nu mai au ce căuta în PSD. Dar politica îţi oferă surprize câteodată. Rămân în continuare la ideea că cei care au votat nu au ce căuta în PSD. Din partid s-a plecat şi de bună voie, au fost şi daţi afară. Sunt o groază de cazuri. Cum a plecat Mihai Tudose...", a declarat Marcel Ciolacu.

Întrebat dacă Mihai Tudose ar putea fi reprimit în PSD, Ciolacu a răspuns: „Oricând, oricând, din punctul meu de vedere. Mai sunt şi alţi colegi pe care îi aştept înapoi: Marian Neacşu. Sunt o groază. Acum este într-o postură, într-o zonă apolitică (Neacșu - vicepreședinte ANRE, n.r.), ca și Sorin Grindeanu, la ANCOM, în care funcția cere să fie apolitic. Sunt oameni care ar trebui să revină oricând în paritid", a răspuns Marcel Ciolacu.

Despre fostul președnte PSD Victor Ponta  și cum se raportează acum partidul la el, Ciolacu a spus că deocamdată nu este posibilă o relație, dar nu se știe ce rezervă viitorul.

Sunt niște răni deschise, s-a trecut o linie roșie, s-a văzut sâmbătă (la lansarea candidatului PSD la prezidențiale, Ponta a fost huiduit în lipsă - n.r.). Totuși tot partidul, inclusiv eu, am muncit foarte mult pentru Victor Ponta. Lăsând la o parte relațiile personale, pentru că trebuie să existe așa ceva. Și e greu să depășească oamenii, cel puțin în acest moment, tot ceea ce s a intamplat”, a explicat Ciolacu.

Social-democrații îi reproșează lui Ponta ajutorul dat Opoziției pentru trecerea moțiunii de cenzură care a dus la căderea Guvernului PSD Viorica Dăncilă.