MENIU

Mihai Seplecan aduce acuzaţii grave: Untold, un ritual masonic

Afirmaţii mai puţin obişnuite ale unui politican! Un fost preşedinte de consiliu judeţean Cluj, Mihai Seplecan, spune că festivalul de muzică electronică este un ritual masonic prin care se invocă AntiHristul şi se urmăreşte spălarea pe creier, potrivit REALITATEA TV. 

Fostul preşedinte al Consiliului Judeţean Cluj, pare să se fi îndreptat către credinţă după excluderea din PNL şi pierderea funcţiei. Mihai Seplecan apare pe internet în imagini la mai multe biserici şi mănăstiri, iar zilele trecute a scris un lung şir de observaţii, pornind de la Untold. 

La acest eveniment se vehiculeaza pe langa invocarea AntiHristului (asta inseamna titlul UNTOLD- pentru cunoscatori) spalarea pe creier, colectarea energiei malefice, manipularea masei si sume enorme de bani.

Mihai Seplecan mai scrie că, cităm: "Tinerii frumoşi şi sclavi au uitat când urlau dupa Colectiv ca vroiau spitale, acum sunt de acord ca megacorporatiile satanico-masonice sa cheltuiasca milioane de euro pe aducerea unor artisti membri illuminati, ei sustinand prin cumpararea biletelor acest megaritual MASONIC". 

Politicianul îşi încheie textul cu o precizare în ceea ce îl priveşte: "Nu dorm în biserică, dar m-am trezit cu rugăciuni şi adorm cu ele".

Festivalul de muzică electronică de la Cluj este considerat cel mai mare din sud estul Europei. 150 de artişti cântă, de joi până în seara acesta, iar printre ei se numără şi cei mai cunoscuţi cinci DJ din lume. 

 
Mai multe articole despre:
video Mihai Seplecan Untold ritual masonic