MENIU

Microbuz școlar cu 16 persoane, implicat într-un accident rutier! 7 copii, transportați la spital. O persoană este încarcerată

Accident jud. Bacău / Captură foto Bacău.Net
Accident jud. Bacău / Captură foto Bacău.Net

Un accident rutier a avut loc în această dimineață pe E 85, în comuna Nicolae Balcescu, din județul Bacău, între un autoturism și un microbuz în care se aflau 16 persoane, respectiv 3 adulți și 13 minori. În urma impactului, șoferul mașinii a rămas încarcerat. 7 minori au fost transportați la spital, relatează realitateadebacau.net.

În această dimineață pe E 85, în comuna Nicolae Balcescu, sat Nicolae Balcescu a avut loc un accident rutier între un autoturism și un microbuz în care se aflau 16 persoane.

În urma accidentului a rezultat o persoană încarcerată. Vorbim despre un bărbat de 39 de ani, șoferul mașinii implicate în accidentul rutier.

Bărbatul a fost extras conștient din autoturism de către forțele de intervenție sosite la fața locului și predat echipajului SMURD în vederea transportului la spital.

7 minori, pasageri in microbuz  au fost transportati la spital cu ambulanțele SAJ, cu contuzii minore. 

Potrivit Realitatea PLUS, traficul în zonă este blocat. Se pare că accidentul s-a produs din vina șoferului microbuzului, care nu a păstrat distanța corespunăztoare față de autoturismul din fața sa.