MENIU

Metode rapide și la îndemâna oricui pentru a scăpa de cearcăne dimineața. Sigur nu știai asta

Cearcănele și ochii umflați, dimineața, reprezintă o problemă estetică pentru foarte multă lume. Iată câteva metode rapide și la îndemâna oricui pentru a scăpa rapid de această problemă care ne afectează stima de sine.

Iată câteva ponturi pentru a scăpa de cearcăne dimineața:

Înfășoară într-un tifon câteva felii de cartof crud și aplică pe ochi acest tifon, timp de câteva minute.

Folosește o cremă care conține vitamina K, deoarece aceasta este vitamina care previne învinețirea.

De asemenea, este bine ca seara înainte de culcare să beți un pahar cu apă și indicat este să reduceți consumul de sare. O pernă mai înaltă care ține capul mai ridicat în timpul somnului este și ea indicată pentru a se evita formarea de cearcăne și ochi umflați.

Fructele menționate în Biblie, adevărate remedii pentru trup. De ce trebuie să le introduci în alimentația ta

Compresele aplicate pe ochi cu ceai răcit de mușețel sau ceai verde ajută, de asemenea. Iar dacă nu aveți nimic altceva la îndemână, chiar și o lingură răcită în congelator și aplicată pe cearcăne, poate avea efect imediat de a scăpa de cearcăne dimineața.

Alte metode de a scăpa de cearcăne 

O altă metodă, pentru a scăpa de cearcăne și ochi umflați dimineața, este să puneți în niște săculeți sau pernițe, niște semințe de levănțică, de in sau boabe de orez pus într-o pungă din plastic și lăsat la frigider să se răcească. Apoi îl țineți cu punga pe ochi.

Cafeaua pe lângă întrebuințarea sa de dimineață poate fi și aceasta folosită în alt scop. Aplicați pe cearcăne, însă aici trebuie răcită, după care înmuiată o batistă în această cafea rece, apoi aplicată pe zona cu cearcăne și pungile de sub ochi.

Un alt tips simplu este răcirea palmelor sub jetul de apă și apoi aplicarea acestora pe față, stând în poziție șezândă cu fața aplecată în jos. Presiunea palmelor reci va ajuta la dezumflarea feței.

Nu mai arunca zațul de cafea. Iată ce poți face cu el. Sigur nu știai asta

Bineînțeles, dacă aveți la frigider un castravete, acesta poate constitui remediul ideal pentru cearcăne. Tăiați felii subțiri și aplicați pe cearcăne sau chiar pe toată fața. Acesta va estompa umflăturile și va hrăni în același timp tenul.

Un alt pont pentru a reduce vizibilitatea cearcănelor, atunci când nu aveți timp să aplicați cele de mai sus, este să folosiți un fard cremă alb pentru pleoape. Aplicați în colțul acestora, sus și jos, întindeți bine, apoi aplicați un corector deasupra și în jurul ochilor. Dacă aveți tenul închis la culoare, folosiți un fard de culoare maro.

Mai multe articole despre:
sanatate cosmetica cearcane metode