MENIU

Metodă uimitoare pentru tratarea diabetului

Diabetul de tip II este cel mai comun tip de diabet, de care suferă tot mai multă lume. În mod normal, acesta se manifestă treptat, iar pancreasul nu mai produce suficientă insulină. Atunci se apelează la medicamente, insulină sau ambele.

Această boală trebuie controlată pentru că în timp pot apărea leziuni oculare, renale sau nervoase, precum și boli de inimă sau accident vascular cerebral. O dietă strictă este esențială, dar benefice sunt și exercițiile fizice, prin controlul greutății corporale și urmarea unor sfaturi naturale.
 
Iată o metodă naturală pentru tratarea diabetului cu stevie și scorțișoară:

1. Ștevia

Această plantă are o mulțime de proprietăți: antimicrobice, antioxidante, antiglicemice, și ajută la reducerea tensiunii arteriale. Aceasta este bogată în vitamine, săruri minerale și fibre. Ștevia, datorită proprietăților sale benefice ajută la reglarea zahărului din sânge și stimulează producerea de insulină, atât de necesară celor bolnavi de diabet zaharat. Aceștia pot înlocui zahărul normal sau zaharina cu zahărul de ștevie, care este mult mai bun. La fel de bun este și ceaiul de ștevie, care ajută sângele și inhibă poftele de alimente care conțin zahăr.

Descoperă tratamentul naturist pentru tratarea diabetului AICI.


Mai multe articole despre:
diabet diabet tratament