MENIU

Metoda extraordinar de simplă prin care a slăbit chiar și ducesa Kate Middleton

Kate Middleton

Ducesa de Cambrige este un etalon pentru multe femei. Pe lângă stilul vestimentar rafinat, Kate Middleton, este invidiată și pentru silueta ideală, unde mai pui că a mai născut și trei copii.

Cum și era de așteptat, Kate nu recurge la diete drastice pentru a arăta așa, secretul ei este modul sănătos de viață, cu o alimentație corectă. Probabil, ai auzit de dieta Dukan, care a făcut fericite multe femei. Iată că și ducesa de Cambrige a făcut această alegere și, după cum se vede, cu succes.

Așadar, prima etapă: În fiecare zi trebuie să consumi câte o lingură de tărâțe și să bei cel puțin 2 l de apă. Din alimente poți mânca doar carne, pește și lactate – toate exclusiv naturale. Se permite condimentarea mâncării, dar se interzic fructele, legumele, terciurile, produsele bogate în carbohidrați și, desigur, fără pâine și dulciuri.

A doua etapă: La regimul alimentar din prima etapă se adaugă câte puțin din legume, cu excepția morcovului, mazărei și a cartofilor. De asemenea, se dublează porția de tărâțe, adică vei mânca câte 2 linguri pe zi.

A treia etapă: În această perioadă poți mânca carne de porc și miel împreună cu legume. O zi din săptămână o poți dedica tuturor produselor, dar în cantități neexagerate.

A patra etapă: Este etapa culminantă, care trebuie s-o dedici restului vieții. Poți mânca orice, dar fără a uita că alimentația trebuie s-o bazezi pe proteină și multă apă.

Cu siguranță, acest regim ar putea să-l urmeze orice femeie care ține la silueta și sănătatea sa. Este nu doar un regim alimentar, dar și un stil de viață pe care al trebui să-l adopți pentru a fi mereu mulțumită de tine.

Sursa: doctorandreilaslau.com

Mai multe articole despre:
dietă Kate Middleton dieta Dukan