MENIU

Metoda de "uscare" a muşchilor, cea mai eficientă pentru slăbire. Ce trebuie să mănânci

"Uscarea" mușchilor (sau tonifierea mușchilor) este o metodă potrivită de a-ți face corpul reliefat și tonifiat. Metoda este compusă dintr-o dietă specifică , combinată cu exerciții fizice. Grație "uscării" mușchilor, țesutul adipos dispare, iar mușchii devin mult mai reliefați.

Tonifierea mușchilor sau "uscarea" mușchilor prin dietă

Dieta se bazează pe alimentația fără carbohidrați. Timp de 2 de ore ai voie să consumi nu mai mult de 50 de grame de carbohidrați. Poți consuma alimente bogate în proteine și grăsimi potrivite. Atenție! Nu se recomandă să începi brusc procesul de "uscare" a mușchilor. Timp de câteva zile începe să reduci treptat cantitatea de glucide, scrie ea.md.

Dacă pentru prima dată să-ți tonifiezi mușchii, fii atent(ă) la starea ta fizică. Dacă simți slăbiciuni din primele zile, încetează să mai urmezi dieta.

Pentru "uscarea" mușchilor poți consuma:
1. Castraveți (nu mai mult de 2 castraveți pe zi)
2. Varză proaspătă sau chinezească.
3. Ardei verde.
4. Ridichi
5. Dovlecei
6. Țelină
7. Verdeață
8. Lămâi
9. Varză murată (nu mai mult de 400 de grame pe zi)
10. Ouă fierte, nu mai mult de 2 gălbenușuri pe zi.
11. Brânză degresată, 200 grame pe zi.
12. Chefir degresat, 500 de grame pe zi.
13. Lapte, 100 ml, pe zi.
14. Carne fiartă de pui
15. Pește copt sau fiert.
16. Apă minerală și ceai verde în cantități medii.
17. Ulei vedetal adăugat în salate.
18. Ciuperci, o dată pe săptămână.

Pentru mulți oameni dieta bazată pe reducerea carbohidratilor este cea mai eficientă. Pentru ca să reduci din consumul de carbohidrați, pentru început, elimină consumul de zahăr din alimentație, precum și cerealele rafinate, pastele, pâinea, orezul și cartofii. Aceste produse reprezintă sursele de bază de carbohidrați și zahăr în sânge.

Peștele fără grăsime, carnea de găină, produsele lactate, fructele și legumele vor fi potrivite pentru o dietă fără carbohidrați, mai ales că după consumul acestor alimente, nu vei avea sentimentul de foame.

Timp de 24 de ore, ar trebui să consumi nu mai mult de 1300 de calorii, însă ar fi mai bine să calculezi corect cantitatea de calorii pentru a pierde în greutate.

Ar trebui să consumi 1,5-2 litri de apă pe zi. Pentru o dietă efectivă, consumul de apă este necesar. În primele zile ar putea să-ți fie greu să te abții de la bunătăți, însă peste 5 zile te vei obișnui.

Atenție! Nu se recomandă să pierzi mai mult de 5 kilograme pe lună. Asta ar putea să dăuneze sănătății.

Mai multe articole despre:
dietă nutriţie kilograme uscarea muşchilor