MENIU

Poliția, în alertă maximă: Metoda de înșelăciune care făcea mii de victime a revenit. Șocant cum acționează escrocii: bătrânii, victime sigure

Metoda de înșelăciune „Acoperişul” face noi victime. Escrocii cer prețuri foarte mici pentru repararea acoperișului, iar la finalul proiectului, suma cerută depășește orice imaginație. Așa a fost păcălit și un bătrân din Aiud, care pentru înlocuirea câtorva țigle de pe casă a fost nevoit să plătească 5.500 de lei.

Bărbatul de 82 de ani a fost abordat în februarie de doi indivizi din Mureș care s-au tocmit să înlocuiască câteva țigle de pe acoperișul casei, contra sumei de 50 de lei. 

După finalizarea lucrărilor, cei doi i-ar fi solicitat vârstnicului suma de 10.000 de lei, iar, în final, l-ar fi convins să le plătească 5.500 de lei, o sumă mult prea mare în raport cu serviciile prestate.  

Polițiștii din Aiud au deschis o anchetă, în urma căreia cei doi escroci au ajuns în arest. Bărbații vor fi prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Aiud, pentru dispunerea măsurilor legale. 

Cercetările sunt continuate, pentru stabilirea întregii lor activități infarcționale și recuperarea prejudiciului.