MENIU

România, lovită de un VAL de ploi. Alertă de vijelii periculoase şi frig accentuat

METEO septembrie. România, lovită de un VAL de ploi. Alertă de vijelii periculoase şi frig accentuat

Vremea capricioasă ne dă bătăi de cap şi în următoarele zile.

Potrivit Administraţiei Naţionale de Meteorologie, în săptămâna 10 – 17 septembrie, temperatura aerului va avea valori în general apropiate de normalul climatologic al săptămânii, posibil mai ridicate în nord-vest şi pe litoral. Precipitaţiile vor fi în general în general apropiate de normele climatologice ale intervalului local în nordul şi nord-estul ţării şi excedentare, cel mai probabil, în regiunile sud - sud-vestice.

În perioada 17 – 24 septembrie 2018, temperatura aerului va avea valori în general apropiate de normalul climatological săptămânii, posibil uşor mai ridicate decât acestea local în regiunile nordice – nord-vestice. Precipitaţiile pot fi uşor excedentare, local în zonele montane şi în regiunile vestice, centrale şi estice, iar în restul teritoriului vor fi apropiate de normele climatologice ale intervalului.

În ultima săptămână din septembrie, valorile termice medii se vor situa în jurul normei climatologice sau pot fi uşor mai ridicate decât acestea în special în nord-vestul şi centrul ţării. Cantităţile de precipitaţii vor fi în general apropiate de normele climatologice ale intervalului în majoritatea regiunilor.






Mai multe articole despre:
meteo vremea prognoză meteo meteo septembrie