MENIU

Mesajul unui bolnav de cancer: "Nu prea mai am chef să renunţ!" AJUTAŢI-L!

Mesajul unui bolnav de cancer: "Nu prea mai am chef să renunţ!" AJUTAŢI-L!

Dragoş Iftimie este elev la Liceul de Artă din Galaţi care suferă de cancer de când avea zece ani. Tânărul are nevoie de 30.000 de euro pentru tratament.

Dragoş Iftimie le-a transmis un mesaj celor care îi susţin şi promovează cauza. “Este incredibil ce se întâmplă, s-a ajuns foarte departe… Am văzut mesaje din toată ţara, de la Timişoara sau Satu Mare… m-am şi gândit, frate, cum le-aş putea eu mulţumi tuturor oamenilor ăstora? Am fost complet deprimat, nu credeam că mai am încotro s-o iau…. dar, acum, când văd câtă lume s-a mobilizat pentru mine, nu prea mai am chef să renunţ. Vă citesc mesajele, le dau like, sunt parte din bucuria mea de zi cu zi, aici la Cluj. Vă mulţumesc tuturor că îmi arătaţi atâta iubire.  Şi eu mă gândesc la voi şi vă iubesc la fel de mult. Dragoş”

Cei care vor să doneze în euro, o pot face în contul in euro RO69 BACX 0000 0008 7012 7002. Platitorii vor introduce codul Swift al Bancii Unicredit (BACXROBU). Contul este pe numele Asociatiei pentru Realizarea Tinerilor prin Educatie (A.R.T.E.), asociatia parintilor si elevilor din Liceul de Arte. Rog sa se faca pe foaia de depunere precizarea "pentru Dragos Iftimie".

RO30RZBR0000060009080217 deschis la Raiffeisen Bank, Sucursala Galaţi, pe numele tatălui său, Mihai Iftimie, pentru persoanele fizice care vor să îl ajute pe Dragoş,

sau

în contul asociaţiei părinţilor şi profesorilor de la Liceul de Arte „D. Cuclin” - Asociatia pentru Realizarea Tinerilor prin Educatie (A.R.T.E), pentru firmele care pot dona pentru acest elev. Codul de înregistrare fiscală este 31619237, iar contul RO96BACX0000 0008 7012 7001, deschis la Unicredit Ţiriac Bank, Galaţi. În acest caz, trebuie trecută pe foaia de depunere menţiunea "pentru Dragoş".

Mai multe articole despre:
campanie boală cancer Dragoş Iftimie