MENIU

Mesajul plin de revoltă al Elenei Udrea către Florian Coldea și Laura Codruța Kovesi

Mesajul plin de revoltă al Elenei Udrea către Florian Coldea și Laura Codruța Kovesi

Elena Udrea ia foc și îi atacă dur pe Florian Coldea și Laura Codruța Kovesi. Fosta ministră le reproșează celor doi că au trimis-o ilegal în pușcărie și din acest motiv a lipsit de la finalul grădiniței al fetiței sale. 

„Eva a sărbătorit primul ei eveniment social important, terminarea grădiniței, etapă esențială în dezvoltarea psiho emoțională a fiecărui om.
A fost singurul copil a cărui mămică a lipsit. Nu am putut să ii fiu alături fetiței mele, așa cum nu i-am fost niciodată în ultimii doi ani și jumătate.
În mod incredibil, nu doar ca stau în continuare ilegal în pușcărie, executată de Kovesi-Coldea, dar continuă si abuzul pe care omul lor din fruntea ANP, Dan Halchin il face, refuzându-mi permisia pentru a fi cu fetița mea măcar câteva ore la evenimentele importante din viața unui copil de 5 ani.
Accentuez “incredibil” pentru că se întâmplă chiar și acum când întreaga țară asistă la deconspirarea și destructurarea puterii oculte care a manevrat România ultimilor cinsprezece ani, folosindu-se de justiție.
Statul paralel construit de Coldea- Kovesi- Dumbravă în interes propriu de bani și putere #rezistă prin oamenii pe care și i-au implantat în fruntea instituțiilor, așa cum este acest Dan Halchin aflat în ANP din vremea lui Macovei. Sub conducerea lui, țintele statului paralel au fost torturate psihic și fizic în pușcării, unii chiar au murit, Mustață, Adamescu, Mecinicopschi, Obreja și alții mai puțin cunoscuți.
Foarte ciudat este că Gorghiu îl susține în continuare în frunte , așa cum l-a susținut și Predoiu. Oare de ce?!?
Degeaba tot efortul presei de a dezvalui ilegalitățile și abuzurile statului paralel, dacă politicienii și instituțiile care ar trebui sa acționeze pentru destructurarea acestuia și pedepsirea celor vinovați, fie stau ascunși de frică, fie încă îi protejează pe cei care încă sunt partea lui, a scris Elena Udrea pe pagina sa de socializare.
 
Lia Olguța Vasilescu rupe tăcerea despre cum a fost vânată de Statul Paralel. Unde a găsit cabluri ascunse
Mai multe articole despre:
elena udrea florian coldea laura codruta kovesi