MENIU

Mesajul militarilor români din Afganistan, de Anul Nou

Militarii români, aflați în misiune în Afganistan, au transmis un mesaj de Anul Nou familiilor lor, dar și românilor. Astfel, militarii le-au urat celor dragi și românilor un an mai bun decât 2015, sănătate și fericire.

Ministerul Apărării Naționale (MApN) a publicat clipul cu urările militarilor români din Afganistan pe Facebook. Totodată, MapN le-a urat militarilor români misiune ușoară și un An Nou plin de bucurii.

„Din Afganistan, pentru familii, pentru cei dragi, pentru români : La mulţi ani! Militarii noştri aflaţi la datorie în teatrul de operaţii din Afganistan sărbătoresc trecerea în Noul An departe de ţară. Le dorim sănătate şi misiune uşoară! Tuturor militarilor aflaţi în misiuni, departe de casă, de cei apropiaţi, le dorim un An Nou plin de bucurii şi împliniri, misiune uşoară şi La mulţi ani! Vă aşteptăm cu drag acasă!”, se arată în mesajul MapN de pe Facebook.

 
La mulţi ani!

Din Afganistan, pentru familii, pentru cei dragi, pentru români : La mulţi ani! Militarii noştri aflaţi la datorie în teatrul de operaţii din Afganistan sărbătoresc trecerea în Noul An departe de ţară. Le dorim sănătate şi misiune uşoară! Tuturor militarilor aflaţi în misiuni, departe de casă, de cei apropiaţi, le dorim un An Nou plin de bucurii şi împliniri, misiune uşoară şi La mulţi ani! Vă aşteptăm cu drag acasă!#România #mapn #ArmataRomâniei #ARactualitate #LaMulțiAni

Posted by Ministerul Apararii Nationale, Romania - www.mapn.ro on Thursday, December 31, 2015
Mai multe articole despre:
Afganistan militari români anul nou