MENIU

Mesajul Custodelui Coroanei la Încoronarea Regelui Charles: „Suveranul britanic de astăzi este un prieten al țării noastre”

Mesajul Custodelui Coroanei la Încoronarea Regelui Charles

Majestatea Sa Margareta Custodele Coroanei a transmis un mesaj la Încoronarea Majestății Sale Regelui Charles al III-lea.

„Încoronarea de astăzi, la Londra, leagă trecutul de prezent printr-o tradiție istorică de o mie de ani. O tradiție care a continuat trecând prin războaie, cataclisme, revoluții și fundamentale schimbări ale lumii.

Majestatea Sa Regele Charles este încoronat după aproape șase decenii de slujire devotată a Regatului Unit și a Commomwealth. Întreaga mea viață am fost martora devotamentului său față de Coroană şi Naţiune.

Suveranul britanic de astăzi este un prieten al țării noastre şi are o profundă înțelegere a continentului european, în întregimea lui.

În această zi istorică, Principele Consort şi cu mine urăm Regelui şi Reginei Consort o domnie binecuvântată, pentru un viitor mai bun al țării lor și al lumii întregi!”, a transmis Majestatea Sa Margareta.

Mai multe articole despre:
mesaj margareta charles