MENIU

Mesaje devastatoare pentru Dragnea & Co, la concertul Massive Attack (VIDEO)

Concertul din București al britanicilor de la Massive Attack, una dintre cele mai importante formații din anii "90, a devenit si scena de promovare a unor mesaje anti-Dragnea și anti-Firea.

În timp ce formația se afla pe scena de la Arenele Romane, pe banda de mesaje de pe ecranul principal erau afișate mesaje critice sau ironice la adresa promisiunilor și planurilor făcute de  Liviu Dragnea si Gabriela Firea: "Dragnea: În 2019 punctul de pensie va ajunge la 1265 de lei", "Rectificare bugetara: Primăria alocă încă 10 milioane de lei pentru Catedrala Neamului".

Nu a lipsit din show-ul Massive Attack nici proiecția unui slogan celebru al protestatarilor din Piața Victorie, "Noaptea ca hoții", dar nici referiri la campania PSD "Halep huiduită pe Arena Națională" sau la fuga Elenei Udrea în Costa Rica.

Massive Attack, una dintre cele mai importante și influente trupe ale ultimilor 30 de ani, e cunoscută pentru implicarea în activismul social, mai ales prin promovarea unor mesaje critice la adresa guvernelor și liderilor unora dintre țările în care concertează.

sursă foto: FB/Adrian Răileanu

sursă foto & video: FB/Cristian Vasile

Mai multe articole despre:
Massive Attack