MENIU

MESAJE DE ANUL NOU 2018. Urări amuzante pentru prieteni, familie sau colegi. La mulți ani, 2018!

Mesaje Anul Nou 2018. Ați trimis deja o urare celor dragi cu ocazia Noului An? Atunci nu mai aveți nevoie de noi. Dacă totuși aveți nevoie de inspirație, atunci vă oferim mai jos o scurtă listă de mesaje, urări, sms-uri amuzante pe care le puteți personaliza pentru a le trimite prietenilor, familiei sau colegilor. La mulți ani!

MESAJE DE ANUL NOU 2018. Exemple de MESAJE DE ANUL NOU:

„Fără fiţe, fără poante, la mulţi ani cu sănătate! Criza vine, criza trece, noi mereu vom petrece!”

 

Anul Nou fie cu spor
Şi pe card, şi-n dormitor,
Că e criză sau marasm
Cu cardul s-aveţi orgasm;
Multiplu, când îl citiţi,
Ori mici spasme când plătiţi…
Trăiţi bine, cu de toate,

La mulţi ani şi sănătate!

„Previziuni meteo de REVELION 2018: ploaie de pupici şi îmbrăţişări… te sfătuim să închizi umbrela şi să deschizi inima. Un An Nou Fericit!”

Aho, aho, prieten bun care stai pe mess acum, ia opreşte-te din scris şi-ascultă ce-am de zis! Chiar de esţi cu DND, BE RIGHT BACK sau NMD, sper să nu-mi dai ignor că îţi spun un pluguşor, n-am intrat să te stresez, am intrat să îţi urez „la mulţi ani şi fericire, liste de id-uri pline”

”Fie ca toate cele 365 de zile ale noului an să îți aducă bucurie și împliniri alături de cei dragi. La mulți ani!”

”2017 s-a dus, e momentul să privim înainte. Să fim mai puternici, mai liniștiți, mai înțelegători, mai înțelepți, mai iubitori și mai fericiți în Noul An. La mulți ani, 2018!”

”Foaie verde busuioc/Timpul nu prea stă pe loc/Să intrăm în Noul An/ Cu curaj și mult elan. La mulți ani 2018!”

MESAJE DE ANUL NOU 2018: Tata bun, mama iubita, Azi e ziua potrivita, Sa va spun ce va doresc Sa v-arat cat va iubesc. Va doresc intai de toate, Un an nou cu sanatate, Voie buna, trai usor, Bucurie si mult spor. La multi ani

”Dragi stelute de nea,

Duceti voi urarea mea
De multi ani cu sanatate,
Pace-n suflet si, in toate,
Harul Domnului sa fie!
2018 stelute de bucurie!”

”Fie ca noul an sa-ti aduca mai multe zambete decat impotriviri, mai multe reusite decat infrangeri si mai multe impliniri decat te-ai gandit vreodata. LA MULTI ANI!”

“E cumpăna dintre ani! Să privim înapoi cu iertare, înainte cu speranţă, în jos cu înţelegere şi în sus cu recunoştinţă! Speranţa să vă deschidă poarta spre un An Nou plin de bucurii şi împliniri. La mulţi ani !”

“La mulţi ani cu sănătate. Domnul să vă dea de toate. Poate un strop de fericire, poate unul de iubire, poate unul de noroc, poate toate la un loc.”

MESAJE DE ANUL NOU 2018: „A mai trecut un an …Să-ţi aminteşti cu plăcere de toate împlinirile, cu melancolie de toate clipele frumoase şi cu încredere de tot ce nu ai reuşit.. Fii mândră că ai rămas acelaşi suflet cald.”

“Cu speranţa că anul nou va fi mai bun decât bătrânul an, îţi trimit o mie de urări de bine însoţite de îmbrăţişări şi îţi urez un An Nou Fericit!”

„Să crezi mai mult în tine, să ai parte de iubire, să ierţi mult mai uşor, să munceşti cu mai mult spor! La mulţi ani !

„A mai trecut un an …Să-ţi aminteşti cu plăcere de toate împlinirile, cu melancolie de toate clipele frumoase şi cu încredere de tot ce nu ai reuşit.. Fii mândră că ai rămas acelaşi suflet cald.”

“Cu speranţa că anul nou va fi mai bun decât bătrânul an, îţi trimit o mie de urări de bine însoţite de îmbrăţişări şi îţi urez un An Nou Fericit!”

„Să crezi mai mult în tine, să ai parte de iubire, să ierţi mult mai uşor, să munceşti cu mai mult spor! La mulţi ani !

MESAJE DE ANUL NOU 2018: “Fie ca toate visele pe care le făuriţi în aceste zile magice să se împlinescă şi drumul străbătut pentru realizarea lor să vă aducă bucurie în inimi, iar în case fericire şi belşug. La mulţi ani!”

„În fiecare picătură a şampaniei pe care o bei în cinstea noului an sunt urările mele de bine, pline de cele mai frumoase şi călduroase gânduri! Un an minunat!”

„Anul ăsta care vine să îţi fie numai bine! La mulţi ani 2018”

„În seara dintre ani te invit sub o crenguţă de vâsc să ne punem aceeaşi dorinţă şi să o facem să se împlinească în anul ce va urma. Accepţi invitaţia?”

„În zorii noului an, aştept cu nerăbdare zilele ce vor urma pentru că ştiu că le voi petrece pe toate alături de tine! Un An Nou Fericit!”

„Toate artificiile din lume nu ar putea echivala cu cele stârnite în inima mea…M-au bucurat urările tale din noaptea de 31…în sfârşit ai rostit în clar că mă iubeşti…..Uite…o ploaie de luminiţe multicolore s-au conturat în sufletul meu…Îţi aparţin….TE IUBESC !!!”

„Voi fi mereu lângă tine, în fiecare an, în fiecare clipă! La mulţi ani, iubitule!”

MESAJE CREȘTINE DE ANUL NOU 2018

La multi ani si buni!
Domnul sa invesniceasca in viata si sufletul tau lumina, bucurie si liniste sporitoare de nadejdi intotdeauna reinnoite!

La multi ani si buni!
Domnul sa-ti strajuiasca inima cu sfintenie si dragoste spre implinire, crestere si desavarsire launtrica!

Sa va dea Bunul Dumnezeu sanatate pe calea vietii, intelepciune in cuvant si oameni sinceri alaturi!
La multi ani si buni!

Noul an, inca mititel si plapand, sa aduca belsug de credinta si bucurie in suflet!
Domnul sa va dea sanatate si impliniri!

Mai multe articole despre:
0 mesaje anul nou mesaje anul nou 2018