MENIU

Mesaj RO-Alert din cauza unui atac al rușilor asupra Ucrainei, în apropierea graniței. Oamenii au fost sfătuiți să se adăpostească

Mesaj RO-Alert din cauza unui atac al rușilor asupra Ucrainei, în apropierea graniței

Panică uriașă printre locuitorii din Tulcea și Constanța, dar și pentru turiștii de pe litoral! Un mesaj de tip RO Alert i-a avertizat pe oameni că exista posibilitatea să cadă obiecte din cer, asa ca acestia au fost sfatuiti să se adăpostească în beciuri sau adăposturi de protecție civilă. 

 Mesajul a fost emis, în miez de noapte, din cauza unui atac al rușilor asupra Ucrainei, in apropierea graniței cu România.

Așa cum s-a mai întâmplat recent, oamenii au fost avertizați să stea departe de geamuri și de pereții caselor.

Panicati, oamenii care au primit alerta au intrat pe rețelele de socializare pentru a întreba ce se întâmplă. Iar, un bărbat a transmis că a primit alerta, asta chiar dacă locuiește în Ialomița, la Sinești.

Din fericire, transmit autoritățile, nu a fost înregistrat niciun apel la 112 cu privire la obiecte căzute pe teritoriul României. 

Ce face un băiat din Iași ca să strângă bani pentru rechizite. „Vreau să îmi iau creioane, caiete, papuci și niște flanele”

Mai multe articole despre:
ro-alert avertizare granita litoral tulcea atac adapost 112