MENIU

Mesaj EMOŢIONANT postat de nepoata preotului din FILMAREA care a făcut înconjorul ţării

Un preot care părea beat şi care a făcut circ în plină stradă în Târgu-Mureş a ajuns să fie cunoscut în aproape toată ţara, după ce imaginile cu el au fost distribuite pe internet şi au ajuns pe posturile naţionale de televiziune. 

Cu toate că cei mai mulţi l-au blamat pe preot, ba chiar au susţinut că nu e la prima ispravă de acest gen, în apărarea sa a venit o tânără care susţine că e nepoata lui, şi care spune că preotul suferă de o boală care îl face vulnerabil.

ȚDe două zile stau şi privesc neputincioasă cum un om care a ajutat pe atâţia este blamat, atacat, luat în derândere şi vă întreb acum: aveţi habar prin ce a trecut acest om? Aveţi habar câte a făcut acest om din dragoste pentru Dumnezeu şi fără niciun interes ascuns cum fac alţii? În loc să judecaţi, mai bine întrebaţi dacă nu ştiţi. În loc să aruncaţi cu piatra mai bine staţi deoparte şi rezumaţi-vă la a comenta la adresa unui om pe care îl cunoaşteţi. Săriţi repede fără să ştiţi că omul acesta chiar suferă de o boală care îl conduce uneori şi face lucruri de care nu e conştient", scrie nepoata. 

Mai multe, pe voceatransilvaniei.ro.

Mai multe articole despre:
preot nepoată preot beat