MENIU

Mesaj EMOȚIONANT afișat pe clădirea unui spital din Constanța: Ce îi îndeamnă medicii pe români

Mesaj pe clădirea SJ Constanța

Medicii constănțeni fac apel disperat la vaccinare. Un mesaj emoționant a fost afișat chiar pe clădirea Spitalului Județean. „Cu toată iubirea, vă rugăm să vă vaccinați!” – este mesajul pe care îl citesc zilnic mii de constănțeni. Cadrele medicale s-au săturat de situația tragică din saloanele de Terapie Intensică acolo unde ajung tot mai mulți oameni infectați cu SARS-COv-2, nevaccinați.

Situația dramatică din secțiile de Terapie Intensivă, acolo unde bolnavii abia mai găsesc câte un loc, i-a determinat pe medici să pună afișe chiar pe spitale. „Cu toată iubirea, vă rugăm să vă vaccinați!” – este mesajul afișat pe Spitalul de Boli Infecțioase.

"Paturile de la ATI sunt ocupate tot timpul. Majoritatea care se luptă pentru o gură de aer sunt nevaccinați, de aceea vă rugăm să vă vaccinați. Avem în acest moemnt o armă, singura care ne poate ajuta", este mesajul Crinei Kibedi, purtător de cuvânt al Spitalului Județean Constanța. 

"Este un mesaj către toți cetățenii ai acestui oraș, ai acestei țări pe care îi îndeamnă  se vaccineze. Eu sunt vaccinată", spune o femeie, referindu-se la mesajul de pe clădirea spitalului. 

"Sunt vaccinata. Abia astept să-l fac si pe al 3-lea pentru că am probleme de sănătate. Sfătuiesc pe oricine să se vaccineze", afirmă o alta. 

Mesajele emoționante au început să apară și în alte orașe. În Capitală un banner este văzut de sute de mii de bucureșteni zilnic.