MENIU

Mersul trenurilor, dat peste cap de incendiile de pe maidane. Cinci trenuri sunt blocate FOTO

Cinci trenuri de călători staţionează, joi după-amiază, întrucât traficul feroviar este oprit, între staţiile Dunărea şi Cernavodă Pod, din cauza unui incendiu de vegetaţie uscată care are loc în apropierea liniei ferate. 

2 incendii de vegetație afectează traficul feroviar pe distanțele Cernavodă  - Dunărea, respectiv Cărbunești -  Jupânești

Traficul feroviar este oprit temporar și la această oră, pe ambele fire de circulație, între stațiile Cernavodă și Dunărea ( Regionala CF Constanța), dar și pe linia simplă Cărbunești - Jupânești ( Regionala CF Craiova), unde pompierii militari au interzis circulația trenurilor pentru a putea interveni cu autospeciale în zonele din apropierea căii ferate   pentru stingerea unor focare care se extind din cauza vântului.

La ora actuală, 11 trenuri de călători - IR 1588, IR 11086, R 8005, IR 1996, IR 11682, IR 11506, IR 1682, IR 11864, IR 11502, IR 1942 și IC 536 - staționează temporar în gările Cernavodă, Dunărea Saligny, Mircea Vodă și Medgidia, până la finalizarea intervențiilor desfășurate de pompierii militari în zona Cernavodă - Dunărea.

De asemenea, trenurile IR 1836, R 2085 și R 2084 staționează temporar în gările Barbătești și Cărbunești, pâna la stingerea incendiului izbucnit în apropierea căii ferate, între stațiile Cărbunești și Jupânești.

Transmitem scuze călătorilor pentru disconfortul creat de aceste staționări suplimentare și îi asigurăm că traficul feroviar va fi reluat pe ambele rute imediat ce primim avizul pentru redeschiderea circulației din partea reprezentanților ISU.