MENIU

Meniu extravagant de 6.000 de lei într-un restaurant din Cluj Napoca - Un lider PSD se laudă cu preparate la prețuri exorbitante

Meniu extravagant de 6.000 de lei într-un restaurant din Cluj Napoca. Sfidarea la adresa românilor care abia mai fac față scumpirilor vine tot din partea unui important lider PSD din Ardeal, Avram Gal, care deține un restaurant. După ce s-a lăudat pe internet cu burgerul cu foiță de aur, acum a introdus în meniul localului și platoul de zeci de mii de lei. 

Platoul ”Gold” conține mai multe preparate din carne de vită, iar toate sunt învelite cu foiță din aur. Deși prețul este imens, 6.000 de lei un platou, proprietarul localului, Avram Gal, susține că nu duce lipsă de clienți.

Liderul PSD s-a mai lăudat pe internet cu preparate la prețuri exorbitante. Social-democratul le-a arătat oamenilor cum mănâncă burgeri cu foiță de aur sau platouri care costă mai mult decât pensia minimă.

„Dragii mei, la doar 250 de lei puteți să mâncați cel mai bun burger cu aur. Uitați, așa arată au au au au au ... așa arată cel mai bun burger din România”.

„Dragilor, toată lumea întreabă pe Tik Tok cât face un platou. Acum avem platoul Chicago. Găsiți mici, cârnăcior, tomahawk, mușchiuleț de vită, burger, cel mai bun burger din Cluj. Tot ce vedeți aici pe platou, o specialitate. 1.200 de lei”, spunea acesta în video.

Mai multe articole despre:
platou cluj meniu