MENIU

Membru CNA, Valentin Jucan, cheamă oamenii la un protest. "Vino cu un bec, cu un cablu, cu o priză"

<p>Valentin Jucan, membru al CNA</p>

Membru CNA, Valentin Jucan, invită românii la un protest la CNA, miercuri pe 20 august, la ora 11. "CNA-ul doarme și Laurei Georgescu îi place tot mai mult să ne lase în pană de curent.", anunță membru CNA.

Anunțul a fost făcut pe pagina de Facebook a lui Valentin Jucan.

"CNA-ul doarme și Laurei Georgescu îi place tot mai mult să ne lase în pană de curent.
Vino cu un bec, cu un cablu, cu o priză, cu orice crezi că îi poți oferi Laurei Georgescu pentru a nu mai lăsa CNA-ul fără curent, de fiecare dată când vrea să facă un abuz! Sau pur și simplu vino alături de mine să ii cerem demisi!. CNA-ul nu este al ei! Este al tuturor românilor!", este mesajul de pe Facebook postat de Jucan.

NOI NEREGULI la CNA: angajat pedepsit pentru că şi-a făcut treaba

Noi nereguli ies la iveală în cadrul Consiliul Naţional al Audiovizualului. Angajatul care a repornit echipamentele de monitorizare, după ce acestea s-au oprit din cauza unei pene de curent, a fost sancţionat. Bogdan Roman consilier IT a primit interdicţia de a mai intra în camerele în care se fac monitorizările, deşi aparatura este pe inventarul său.


În ziua în care Dan Voiculescu a fost condamnat la 10 ani de închisoare în dosarul ICA, departamentul de monitorizare al CNA a rămas fără curent. Astfel că emisiunile Antenei 3 în care oamenii erau instigaţi să iasă în stradă nu au fost înregistrate. Echipamentele ar fi rămas nefuncţionale întreg week-end-ul, dacă Bogdan Roman, consilierul IT, nu le-ar fi repornit.

"Venisem din proprie iniţiativă, ca să pornesc aparatele, a povestit consilierul It pentru Evenimentul Zilei. El spune că "Luni dimineaţă a fost chemat de şefa lui directă, la ea în birou. Acolo se mai aflau directoarea de la monitorizare şi doamna Laura Georgescu. În acea întâlnire, şefa mea mi-a cerut explicaţii legate de ce s-a întâmplat sâmbătă. I-am povestit şi mi-a cerut să fac un proces verbal, pe care l-am predat mai departe cancelariei preşedintelui", a mai spus Bogdan Roman.

Imediat după consilierul IT a fost sancţionat.

"Mi s-au cerut cheile de la camerele de monitorizare, totodată cu un proces verbal de predare/primire. Ironic este faptul că toate echipamentele, extrem de scumpe, sunt trecute pe inventarul meu, iar eu, cu toate acestea, nu mai am acces la ele".

Şi nu a fost singurul care a avut de suferit, le-a mai spus Bogdan Roman jurnaliştilor.

"Am vorbit cu ofiţerul de jandarmerie de la poartă, care a fost mustrat pentru că mi-a dat voie să merg la IT, în condiţiile în care omul acela mă cunoştea foarte bine, de ani de zile. Omul m-a legitimat la poartă, mi-a cerut buletinul, el l-a verificat şi mi-a dat voie să merg mai departe. Niciunul dintre noi nu a ştiut că accesul meu acolo a fost restricţionat."

Bogdan Roman se numără printre funcţionarii CNA care au cerut demisia Laurei Georgescu. În plus, se numără printre cei zece angajaţi ai instituţiei care au fost chemaţi ca martori la DNA, pe lângă membrii Consiliului.
 
Mai multe articole despre:
protest CNA BEC Laura Georgescu valentin jucan