MENIU

Melodii cu versuri halucinante, noua generație intoxicată. Ce s-a cântat pe scena „Beach Please”

Melodii odioase la festivalul care a adunat zeci de mii de tineri pe litoral. Versuri halucinante care nu pot fi reproduse au fost cântate pe scenă de tot felul de influenceri și artiști. 

Tânăra generație este intoxicată de indivizii care urcă pe scenă și fredonează versuri prin care promovează consumul de droguri și agresiunile. 

„Fata e perversă o las ***
 De ce faci așa ceva, pentru asta există ****
 Slabă, grasă, nu îmi pasă, slabă, grasă***”

„Fetele nebunele ... sus pe bar”, sunt doar câteva dintre versurile ce nu pot fi reproduse, în fața a zeci de mii de tineri.

Asta, în ciuda faptului că, înainte de debutul festivalului, organizatorul, influencerul Selly, se lăuda cu lupta împotriva drogurilor.

„Avem anul acesta două spitale făcute în interiorul evenimentului, aproape 1000 de agenți de pază vor veghea buna desfășurare a evenimentului. În interiorul evenimentului nostru se află toate structurile relevante ale statului: Poliția, Jandarmeria, Agenția Națională Antidrog, ISU, BBCO, ANITP (Agenția Națională Împotriva Traficului de Persoane, n.r.) și Brigada antitero a SRI.”

Wiz Khalifa, săltat de polițiști după ce s-a drogat pe scenă

Celebrul rapper Wiz Khalifa a fost săltat de polițiști direct de pe scenă, în momentul în care a început să se drogheze sub privirile fanilor. În România, consumul de droguri este interzis. Artistul a creat isterie în rândul urmăritorilor săi, care au așteptat să îl vadă la concert.

Din primele informații, se pare că rapperul ar fi fost săltat de pe scenă pentru că și-a aprins o țigară cu marijuana.