MENIU

MELEŞCANU ÎI DĂ VOTURILE LUI PONTA. Cum a reuşit să îl CONVINGĂ

<p>Teodor Meleşcanu</p>

Teodor Meleşcanu a declarat, la REALITATEA TV, că a avut o discuţie cu Victor Ponta în urma căreia a decis să îi ofere voturile. Meleşcanu a spus şi cu ce l-a convins Ponta.

"Am avut o discuţie după încheierea turului I. Domnul premier m-a invitat să purtăm o discuţie. În urma acestei discuţii şi a evaluărilor în legătură cu contextul politic am hotărât să sprijin candidatura domnului Ponta pentru turul II al alegereilor. Totodată, am recomandat şi electoratului care mi-a acordat încrederea în primul tur să susţină aceeaşi candidatură", a spus Meleşcanu.

Meleşcanu a spus şi cu ce l-a convins Ponta să îi dea voturile.

"Factorul esenţial din punctul meu de vedere în adoptarea acestei decizii a fost convingerea mea că împreună cu Victor Ponta vom putea pune în practică o politică în măsură să asigure securitatea României şi pacea pentru români, un obiectiv esenţial al programului meu politic. Am convingerea că împreună putem face acest lucru", a mai spus Meleşcanu.

REZULTATE ALEGERI PREZIDENŢIALE. Prima alianţă electorală s-a stabilit deja pentru turul doi al prezidenţialelor: PRM şi UNPR. Acordul a fost semnat marţi. Călin Popescu Tăriceanu şi Teodor Meleşcanu şi-au anunţat la rândul lor susţinerea pentru candidatul PSD.