MENIU

Meleşcanu, despre votul din diaspora: Dacă aş fi fost ministru de Externe nu ar fi fost probleme

<p>Teodor Meleşcanu</p>

Teodor Meleşcanu a declarat sâmbătă seară la Realitatea TV că, dacă ar fi fost ministrul Afacerilor Externe, problemele de la votul din diaspora nu ar fi avut loc.

Teodor Meleşcanu spune că votul din diaspora a fost mai dificil deoarece la urne au venit foarte mulţi oameni, dar a precizat că, dacă ar fi fost ministru de externe, problemele nu ar fi avut loc.

"Nu ştiu dacă votarea a decurs atât de greoi, trebuiau respectate toate procedurile legale şi asta trebuie să avem în vedere. Numărul celor care au venit în câteva capitale a depăşit cu mult numărul celor care au votat în alte oraşe europene", a spus Meleşcanu.

Întrebat ce ar fi făcut în cazul unor astfel de probleme dacă ar fi fost ministru de Externe, Meleşcanu a răspuns cu o critică implicită la actualul şef al diplomaţiei.

"Dacă aş fi fost ministrul afacerilor externe nu s-ar fi întâmplat aceste lucruri, e o chestie strict de organizare între MAE şi BEC, la care se adaugă şi efectul participării mai multor oameni", a spus Meleşcanu.