MENIU

Medicul Pompiliu Popescu acuză: Şefii FRF au batjocorit o nouă generaţie de fotbalişti

Pompiliu Popescu

Medicul Pompiliu Popescu, cel care a fost dat afară fără explicaţii cu întreg staff-ul medical chiar înainte de începerea EURO 2016, cere demisia preşedintelui FRF Răzvan Burleanu, după eşecul monstru de la Campionatul European din Franţa.

Medicul Pompiliu Popescu a declarat în exclusivitate la Realitatea TV, la emisiunea "Jocuri de putere", că lipsa de profesionalism a noii conduceri FRF, stabilită politic, este de vină pentru umilinţa de la meciul cu Albania şi de la celelalte prestaţii din Franţa:

"Se batjocoreşte o nouă generaţie de fotbalişti, vinovat este Răzvan Burleanu în primul rând. A călcat în picioare staff-ul medical. Dezastrul de acum este consecinţa pregătirii neprofesioniste a staff-ului medical, pus abuziv de Răzvan Burleanu. Rog poporul român să ceară demisiaconducerii FRF. Îl rog şi pe preşedintele Iohannis să ştie că şi fotbalul face parte din viaţa românilor şi din societatea noastră să ceară demisia şefului FRF. Îmi iau toată responsabilitatea pentruasta. Nu au fost hrăniţi cum trebuie. Este o generaţie sacrificată, din lipsa de profesionism şi sensibilitate a unui preşedinte de federaţie", a spus Pompiliu Popescu.

Jurnalistul Dorin Chioţea a remarcat starea fizică deplorabilă a echipei naţionale, fapt care poate avea legătură cu schimbarea echipei medicale înaintea plecării la Euro2016.

"Pompiliu Popescu a fost dat afară într-un mod umilitor. Echipa României a fost lipsită de vlagă, o catastrofă, în toate cele 3 meciuri a căzut în minutul 60, cum nu am mai văzut vreodată în toată cariera mea", a spus Chioţea.

 

Mai multe articole despre:
ROMANIA UNGARIA