MENIU

Medicul Monica Pop, încă o victimă a Statului Paralel! Ministrul acuzat că a vrut să se răzbune

Medicul Monica Pop, încă o victimă a Statului Paralel! Manager al spitalului de Oftalmologie, Monica Pop a fost urmărită penal de DNA într-un dosar de abuz în serviciu și conflict de interese. În urma cercetărilor, dosarul a fost clasat cu rezoluția ”fapta nu există”. Medicul l-a acuzat pe Vlad Voiculescu că toată această situație a fost rezultatul răzbunării fostului ministru. 

Procurorii au susținut în rechizitoriu că prelungirea contractului de închiriere a unor spații din cadrul spitalului s-a făcut nelegal și a fost înregistrat un prejudiciu de peste 24.000 de mii de euro.

Managerul spitalului a declarat de la bun început că este nevinovată și că are și o decizie de la Agenția Națională de Integritate conform căreia nu se află într-o stare incompatibilitate, fapte ce au fost dovedite prin hotărârea de clasare a dosarului.

Monica Pop l-a acuzat pe Vlad Voiculescu, ministru al sănătății în perioada respectivă, că s-a răzbunat pe ea pentru că aceasta și-a permis să-l contrazică.

Medicul i-a spus că nu există nereguli la spital, iar Vlad Voiculescu s-a folosit de toate mijloacele posibile, inclusiv de Corpul de Control, pentru a găsi nereguli. 

Dosarul generalilor. Dumbravă, la control judiciar: „Am distrus România”. Declarații sfidătoare

Mai multe articole despre:
monica pop statul paralel