MENIU

Medicul Irinel Popescu, despre acuzația de dare de mită: „Este o înscenare minuțioasă orchestrată de organele de urmărire penală”

Medicul Irinel Popescu

Medicul Irinel Popescu, supranumit și „părintele transplantului hepatic din România", este bănuit că ar fi vrut să cumpere bunăvoința procurorilor DNA care îl cercetau sub acuzația de corupție. Irinel Popescu se apără și spune că la mijloc ar fi „o înscenare minuțioasă orchestrată de organele de urmărire penală”.

„În legătura cu informațiile difuzate in spațiul public in legătura cu trimiterea in judecată a subsemnatului pentru o presupusa mita promisa organelor judiciare, dosarul in discuție a îmbrăcat in “haina”juridică o înscenare minuțioasa orchestrata de organele de urmărire penala, in condițiile in care acuzațiile anterior lansate împotriva subsemnatului se dovedeau “ineficiente” in atingerea scopului urmărit.

Reiterez cu aceasta ocazie faptul ca subsemnatul nu am promis, nu am oferit și nu am dat vreodată mita pentru a obține o soluție favorabilă in dosarele in care am fost cercetat.

Este total neadevărat faptul că as fi cerut mita reprezentanților unei companii de IT și la fel de neadevărat este faptul că as fi apelat la anumite persoane pentru ocoli legea și a obține soluții favorabile.

Am fost prins in aceasta înscenare care va fi analizată de magistrați din perspectiva legalității si a compatibilității cu jurisprudența europeană”, a spus medicul.

Mai multe articole despre:
medic irinel popescu dosar