MENIU

Medicii anunță complicații în cazul fetiței spulberate de mașină în fața Parcului Pantelimon: membrul replantat ieri a fost amputat

O operație-maraton, care a durat aproximativ 9 ore, efectuată la Spitalul "Grigore Alexandrescu", din București, a dat speranțe fetiței spulberate de șoferul teribilist care i-a ucis fratele în parcarea Parcului Pantelimon. În ciuda eforturilor medicilor care au încercat să-i salveze piciorul zdrobit, la câteva ore de la operația de replantare, s-a decis îndepărtarea membrului inferior din cauza complicațiilor apărute. 

"Din păcate la câteva ore de la operația de replantare, in cursul serii au apărut complicații din cauza sindromului de strivire suferit în urma accidentului, complicații care ii puneau viața in pericol, astfel că s-a decis îndepărtarea membrului inferior afectat de urgență.

Astăzi, starea fetiței este stabilă, ușor ameliorata față de ieri. Este in continuare intubata și ventilata mecanic", a anunțat Spitalul "Grigore Alexandrescu", din București.

Mai multe articole despre: