MENIU

Medic fals din Făgăraș, arestat 30 de zile. A luat bani și bijuterii cu promisiunea că va vindeca oamenii de afecțiuni locomotorii

Medic fals arestat pentru că a înșelat oameni. Foto/Arhivă/Profimedia

Un medic fals din Făgăraș a fost arestat pentru 30 de zile. Acesta ar fi înșelat mai multe persoane, cărora le-a cerut bani și bijuterii, cu promisiunea că îi va vindeca de anumite afecțiunii locomotorii.

Dosarul penal a fost constituit în urma sesizării unei persoane, care susţine că i-ar fi dat falsului doctor 7000 de lei sub pretextul că acesta îl va vindeca pentru anumite afecţiuni locomotorii.

Bărbatul, în vârstă de 36 ani, din judeţul Dâmboviţa, s-ar fi prezentat victimelor sale ca fiind medic cardiolog, susţin anchetatorii.

"Ancheta, pe care poliţiştii au desfăşurat-o în urma primirii unei sesizări, (...) a arătat că (falsul medic-n.r.) ar mai fi înşelat anterior alte două persoane cu afecţiuni medicale, cărora le-ar fi promis vindecarea, contra unor sume de bani sau bijuterii pe care le-a şi primit de la acestea", a precizat IPJ Braşov.

După ce, miercuri, a fost reţinut, bărbatul a fost prezentat joi judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Făgăraş, care a dispus arestarea acestuia pentru o perioadă de 30 de zile.

Bărbatul este cercetat, în stare de arest, sub aspectul săvârşirii a trei infracţiuni de înşelăciune.

Mai multe articole despre: