MENIU

Medic din Cluj, evacuat din casă după un scandal monstru cu soția și fiul minor. Cum încearcă să se apere: declarații halucinante

Medic din Cluj, evacuat din casă după un scandal monstru cu soția și fiul minor. Cum încearcă să se apere: declarații halucinante

Situație incredibilă la Cluj! Un medic din Cluj a fost evacuat din locuință după ce și-a agresat fiul minor și soția. În fața judecătorilor, bărbatul a recunoscut conflictul, dar a încercat să pozeze într-o victimă.

Scandalul a pornit în urma unor discuții referitoare la divorț și partaj, spun anchetatorii. Discuțiile au degenerat rapid iar, la un moment dat, femeia l-ar fi lovit pe bărbat cu un coș de rufe în cap. La scurt timp, a intervenit și fiul lor minor care a încercat să-și despartă părinții. Medicul ar fi început să-l lovească pe tânăr, iar acesta din urmă a ripostat la fel de violent, relatează Știri de Cluj. 

Cazul a ajuns pe masa magistraților de la Judecătoria Cluj-Napoca, care au emis un ordin de protecție împotriva medicului. Prin urmare, în următoarele 6 luni bărbatul nu mai are voie să se mai apropie de fiul lui. 

Lovitură de teatru în cazul doctoriței acuzate că a luat șpagă de la aproape 300 de bolnavi de cancer! Medicul a obținut întreruperea pedepsei: care e motivul

În timpul declarațiilor făcute în fața judecătorilor, medicul a recunoscut conflictul, însă susține acesta o acuză pe soția lui că l-a lovit cu coșul de rufe în cap, fapt ce i-ar fi provocat un moment de inconștiență.

De asemenea, bărbatul a arătat că locuința din care a fost evacuat la ore târzii în noapte ar reprezenta, de fapt, singura sa posibilitate de a avea un adăpost stabil și confortabil. Mai mult decât atât, acesta a arătat că, fiind medic, trebuie să fie foarte atent la starea sa fizică, astfel încât nu poate lucra obosit, punând în pericol sănătatea pacienților săi, mai arată sursa citată.