MENIU

Medic, despre eșecul vaccinării: Președintele trebuie să găsească niște personalități credibile care să pună la punct un plan de bătaie

Medic, despre eșecul vaccinării / Sursa foto: Profi Media

Medicul Dan Ioan Mănăstireanu, expert în medicina de dezastru, a vorbit, joi, la Realitatea PLUS, despre soluțiile care ar putea salva România de criza sanitară actuală. 

,,Suntem într-o situație de dezastru și trebuie să luăm măsurile care se impun: acțiunile să fie impuse de o personalitate care să nu fie compromisă, să fie supusă direct președintelui. Trebuie să nu mai aparțină politicii.

Am descoperit că campania de vaccinare a avut efect la oamenii educați, dar la cei în vârstă și needucați a fost un eșec total. Oamenii trebuie convinși să fie vaccinați. Vaccinații pot să transfere un anumit număr de viruși. Responsabili suntem cu toții. Insist asupra testării, trebuie să se găsească fonduri, ca testele să se găsească în farmacii la prețuri accesibile\"\", a precizat acesta.

Expertul consideră că măsurile de urgență de dezastru sunt necesare în situația de criză din această perioadă.

,,Guvernul nu are ce face, habar nu au pe ce lume trăiesc. Președintele trebuie să facă un comitet de acțiune de urgență, să găsească niște personalități credibile, care să pună la punct un plan de bătaie. Nu putem vorbi de o dictatură, avem nevoie de măsuri de urgență de dezastru\"\", a conchis medicul. 

Mai multe articole despre:
medic criza sanitara presedinte vaccinare covid