MENIU

Marcel Ciolacu: „Guvernarea viitoare va fi tot PSD-PNL”! Când a vorbit ultima dată cu Nicolae Ciucă

Marcel Ciolacu: „Guvernarea viitoare va fi tot PSD-PNL”! Când a vorbit ultima dată cu Nicolae Ciucă

Premierul Marcel Ciolacu a dezvăluit, în exclusivitate, la Culisele Statului Paralel, că își dorește ca PSD și PNL să formeze o coaliție și după alegeri. Liderul social-democrat a precizat că nu are ce să îi reproșeze lui Nicolae Ciucă, din contră, consideră că s-au descurcat bine amândoi în perioada guvernării. De asemenea, premierul a mărturisit că a vorbit telefonic cu liderul PNL în urmă cu doar câteva zile, iar relațiile lui cu președintele Iohannis sunt doar instituționale. 

„Cred că în viitor, guvernarea viitoare va fi tot PSD-PNL. În primul rând, niciunul dintre partide nu va avea 51%. Este clar că partidul care va fi pe primul loc e Partidul Social-Democrat.

În funcție de ce procent o să ne atribuie românii prin vot, se vor face majoritățile. Eu cred că România, mai ales după votul din iunie, să vedem dacă ne reconfirmă acest vot, își dorește o continuitate. Eu, ca și relație umană, eu nu am ce să-i reproșez domnul Ciucă.

Mi-aș dori, ca nici domnia sa să nu aibă ce să-mi reproșez. Suntem niște oameni onești, ne-am asumat un lucru și o perioadă de guvernare foarte complicată. Amândoi.

Eu zic că am făcut față cu această coaliție și cu acest guvern. E un nivel de creștere substanțial și de abordare și de profesionalism și de etică, de funcționare a instituției guvernamentale”, a spus Marcel Ciolacu, la Realitatea PLUS.

Întrebat când a vorbit ultima oară cu Nicolae Ciucă, Marcel Ciolacu a spus:Vreo câteva zile. Suntem niște oameni responsabili”.

Referitor la ultima discuție cu președintele Iohannis, acesta a răspuns:Nu știu. E o perioadă. Ne-am văzut la CSAT, dar ne-am salutat. Așa au fost relațiile mereu. Niște relații instituționale”.

Marcel Ciolacu, dezvăluiri incendiare: „Cred că guvernarea viitoare va fi tot PSD-PNL”. Informații proaspete de la ședința de guvern pe tema inundațiilor

Mai multe articole despre:
culisele statului paralel marcel ciolacu