MENIU

Măsuri speciale contra caniculei, la UNTOLD. Participanţii din faţa scenelor, vizaţi

Măsuri speciale contra caniculei la UNTOLD. Participanţii din faţa scenelor, vizaţi

Organizatorii Festivalului Untold vor să asigure în timpul festivalului apă gratuită pentru participanţii aflaţi în faţa scenelor, iar în zonă vor fi montate un spital mobil şi mai multe corturi de prim ajutor.

Ţinând cont de temperaturile ridicate, directorul general al Untold a luat măsuri împreună cu Primăria Cluj-Napoca  împotriva caniculei, astfel încât să funcţioneze toate cişmelele de pe teritoriul festivalului.

"Au fost livrate deja câteva camioane de apă, iar participanţii care se vor afla în faţa scenelor vor primi gratuit apă din partea noastră. Ne-am pregătit suplimentar, iar pe durata Untold Primăria Cluj-Napoca a luat măsuri ca toate cişmelele de pe teritoriul festivalului să funcţioneze. În punctele de prim ajutor va fi apă disponibilă pentru toţi cei care au nevoie. Avem peste 400 de metri liniari de puncte în care se pot achiziţiona băuturi răcoritoare, avem peste 60 de tone de gheaţă. Suntem pregătiţi pentru oricât este nevoie, iar stocurile de la punctele de vânzare pot fi suplimentate", a declarat directorul general al Untold.

Potrivit MEDIAFAX,  în zonă vor fi montate un spital mobil şi mai multe corturi de prim ajutor. De asemenea, 1.000 de jandarmi, poliţişti, pompieri şi piloţi ai Ministerului Afacerilor Interne vor fi prezenţi pentru asigurarea măsurilor de ordine şi siguranţă publică.   

Festivalul Untold se va desfăşura în perioada 3 – 6 august, la Cluj-Napoca, organizatorii estimând că vor participa în cele patru zile peste 320.000 de persoane.

Mai multe articole despre:
Untold