MENIU

Tragedie. Mașină răsturnată pe DN1 direct în râul Prahova

Masina rasturnata in DN1

O persoană a decedat şi alte două au fost rănite după ce o maşină s-a răsturnat în albia râului Prahova, pe DN1, la Nistoreşti.

O persoană a decedat şi alte două au fost rănite după ce o maşină s-a răsturnat în albia râului Prahova, în noaptea de luni spre marţi, pe DN1, la Nistoreşti, a informat Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ).

Din primele informații, șoferul unui microbuz de transport marfă a adormit la volan și a intrat pe contrasens. Un alt șofer, care conducea o autoutilitară din sens opus, a încercat să evite impactul frontal, dar mașinile s-au lovit lateral.

În urma loviturii, o mașină s-a răsturnat pe mijlocul părții carosabile, iar cealaltă s-a răsturnat în albia râului Prahova, la aproximativ 200 m de locul accidentului.

Persoana încarcerată din mașina care a ajuns în apă a fost declarată decedată. Este vorba de un bărbat 40 de ani, domiciliat în Dobroiești - Ilfov, potrivit Observatorulph.ro.

În cealaltă mașină au fost găsite două persoane rănite, șoferul fiind un bărbat 44 de ani, din Livezeni - Mureș. Accidentul a avut loc la ora 1,45. Traficul rutier a fost reluat în condiții normale la ora 04.30.

"Pe DN 1, la kilometrul 104, pe raza localităţii Nistoreşti a avut loc un accident rutier cu două autoutilitare implicate, una răsturnată pe mijlocul părţii carosabile, cealaltă răsturnată în albia râului Prahova (la aproximativ 200 de metri distanţă una de cealaltă), trei persoane au fost rănite. Una dintre persoanele din autovehiculul răsturnat în afara carosabilului încarcerată a fost declarată decedată'', au precizat reprezentanţii IPJ Prahova.

Mai multe articole despre:
DN1 accident DN1